Kehut ja kommentit

(poistettu pelaaja)

Myydään valmis paketti, jolla voit muuttaa esim. maantiepyöräsi triathlonpyöräksi tai korvata lisätangon ja perinteisen sarven yhdistelmän aerodynaamisemmalla ja kevyemmällä versiolla. Tällä paketilla säädät ajoasentosi optimaaliseksi. Käytin tätä itse maantiepyörässä alkukauden odottaessani triathlonpyörää.

Paketissa mukana 3T Aura sarvet monipuolisilla säädöillä (basebar hiilikuitua ja lepuuttajat alumiinia), Dura-Ace 2x10 vaihdevivut, 3T aerodynaamiset jarrukahvat, säädettävä ohjainkannatin, kaikki vaijerit ja kuoret mukana, tankonauhat. Valmis paketti suoraan pyörään vain vaijerien asennuksella. Kaikkien osien hinta uutena noin 450€ Saksassa ja Suomessa tietenkin enemmän.

Tämä myydään 300€ (saa jakaa)

Ari, profiilikuva
Ari

Tämä voisikin olla hyvä vaihtoehto tässä vaiheessa. Missä se olis nähtävillä?

(poistettu pelaaja)

Lapualla on nähtävillä. Tänään turun suunnasta tätä jo kyseltiin ja ostaja lupasi laittaa sähköpostilla toimitusosoitteen ja tilausvahvistuksen. Ei ole vielä kuitenkaan kuulunut mitään. On siis vielä ainakin myynnissä. 0505506768

(poistettu pelaaja)

Tanko vaihtoi omistajaa. Nopeaksi ja SM hopean arvoiseksi tuli tämäkin komponentti koulutettua. Jäädään siis mielenkiinnolla odottelemaan tuloksia :)

Ari, profiilikuva
Ari

Tästä onkin hyvä jatkaa - tietää ainakin että ei ole nopeus ainakaan tästä komponentista kiinni :)

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi.

Kansiosta Varustepörssi

Koko: 1,68 MB, päiväys: 11.09.2014